Vriend van ViB

De Stichting Verder in Balans (ViB) te Amsterdam werd in 2001 opgericht op basis van de nieuwe wetenschap dat (ex-)kankerpatiënten niet moesten rusten maar bewegen! Het idee om na 3 maanden revalidatie bij Herstel en Balans wekelijks te blijven sporten werd destijds (financieel) ondersteund door medici, de Gemeente Amsterdam en grote draagkrachtige organisaties.

Klik hier voor een video uit 2004 over de oprichting van ViB

Intussen verzorgen ook ziekenhuizen, fysiotherapeuten en professionele sportorganisaties sportprogramma’s voor (ex-)kankerpatiënten.

Verder in Balans in Amsterdam is uniek omdat wij een organisatie van vrijwilligers zijn, allen zelf ex-kankerpatiënt. Al jaren vormen wij een hechte groep van oude en nieuwe deelnemers en dat willen wij graag zo houden!

Wilt u ons steunen zonder een cent te betalen?

Als u loten heeft van de VriendenLoterij kan dat: bel naar de Ledenservice van de Vriendenloterij, telefoonnummer 088 0201020, kies optie 5 en geef op dat u Stichting Verder in Balans (Benicode 20543) wil steunen met 40% van de inleg van uw lot(en).

De VriendenLoterij is een non-profit organisatie die is opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland en steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen. Stichting Verder in Balans (ViB) is één van die clubs en stichtingen.

Of word ‘Vriend van ViB’ en doneer – eenmalig of jaarlijks – een bijdrage aan de Stichting Verder in Balans te Amsterdam.

Klik hier om Vriend van ViB te worden