Meedoen

Gratis proefles

Stuur ons via de link hieronder een berichtje als je een keer mee wil doen met een gratis proefles Bewegen op Muziek. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken. Neem voor de proefles gemakkelijk zittende kleding en schoenen, een handdoek en een flesje water mee.

Meedoen met een proefles

Let op:

Verder in Balans biedt géén therapie en géén revalidatie.

 Kosten:

  • De contributie voor Bewegen op Muziek bedraagt € 270,- per jaar, inclusief koffie of thee na afloop. Ben je 55plus en heb je een Stadspas groene stip? Dan kom je in aanmerking voor vergoeding van de contributie door het SeniorenSportFonds van de Gemeente Amsterdam! Neem hierover contact op met de penningmeester.
  • Als je mee wil doen aan Bewegen op Muziek én aan ViB-tennis betaal je ook contributie aan A.L.T.C. Joy Jaagpad (momenteel € 50,- per jaar). Van de tennisvereniging ontvang je na inschrijving je KNLTB ledenpas.
  • Als je alléén wil meedoen met ViB-tennis bedraagt de contributie aan Verder in Balans € 25,- per jaar en de contributie aan A.L.T.C Joy Jaagpad € 50,- per jaar + eenmalige inschrijfkosten voor je KNLTB ledenpas..